Våre tjenester for å bistå deg med videresalget

AVO EXPORT tilbyr sine skandinaviske kunder profesjonelle og effektive tjenester tilpasset deres behov. Hvis du er på jakt etter spesielle produkter «made in France», og har behov for en pålitelig partner med solide kunnskaper om franske jordsmonn og som mestrer logistikken innen internasjonal eksport, da kan AVO EXPORT bli din partner.

Kvalitetsprodukter

Takket være en streng kvalitetskontroll og et tillitsfullt samarbeid med de utvalgte produsentene, er kvaliteten på våre produkter konstant.

Garanti for opprinnelse

15 produksjonsenheter tar seg av varepakking og dekker størstedelen av den franske produksjonsområdene for å kunne tilby varer fra forskjellige jordsmonn «made in France».

Optimalisert logistikk

En logistisk effektivitet: merking av emballasjer, internasjonal transport og full innsikt på eksportregler takket være 40 års erfaring.

Geografisk tilstedeværelse

Et nettverk som dekker 5 land i Nord-Europa og som er i stadig utvikling. Vi har kapasitet til å forsyne nye distributører for å utvide markedet vårt.

AVO EXPORT

Opprinnelig var AVO EXPORT en frukt- og grønnsaksforhandler, og nå er vi anerkjent som ledende eksportør av matvarer fra det franske landbruket til Nord-Europa. Vår oppgave er å etablere tillitsfulle forbindelser med produsentene og stadig lokalisere nye produkter slik at vi tilpasser oss markedsutviklingen i de nordeuropeiske landene.

INTEGRITET

KVALITET

INNOVASJON

Våre verdier Verdsette franske produsenters ferdigheter.
Bruke franske evner for å etterkomme forespørselen fra skandinaviske forbrukere.

Tilbakemeldinger fra kunder

Hva våre produsenter og distributører mener om oss !