Forbedre produksjonen takket være vår ekspertise

AVO EXPORT er en bærekraftig samarbeidspartner opptatt av å promotere kvalitetsprodukter «Made in France». AVO EXPORT etablerer alltid et ekte tillitsforhold til sine utvalgte produsenter, og det er blant annet basert på langvarig samarbeid. Det skandinaviske markedet er svært begeistret for kvalitet og franske produkter, og derfor er det et marked i konstant vekst med en stadig økende forespørsel etter nye produkter. Er du produsent i Frankrike og ønsker å utvide markedet ditt ved å eksportere i samarbeid med en bærekraftig partner som har nødvendige kunnskaper på eksport av produkter «made in France»? Hvis du har behov for en pålitelig partner med solide kunnskaper om franske jordsmonn og som mestrer logistikk innen internasjonal eksport, da kan AVO EXPORT bli din partner.

Kvalitetsprodukter

Takket være en streng kvalitetskontroll og et tillitsfullt samarbeid med de utvalgte produsentene, er kvaliteten på våre produkter konstant. Det er resultatet av en perfekt allianse mellom jordsmonn og ekspertisen innen det franske jordbruket.

Oppfølging av produksjonsmetoden

AVO EXPORT følger opp sine produsenter og utfører alltid en kontroll av produksjonsmetoden før oppkjøp. Deres ekspertise er en merverdi på det skandinaviske markedet. Og slik svarer vi konkret på etterspørselen på kvalitet.

En bærekraftig samarbeidspartner

AVO EXPORT har 40 års erfaring innen eksport av franske produkter og det har ført til et solid samarbeid basert på tillit med produsentene. Verdier som kompetanse, kvalitet og tillit er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

Nyheter

AVO EXPORT utvider sine aktiviteter utover frukt og grønnsaker, som er vår hovedspesialitet. Så etter myke kastanjenøtter og kaviar fra Aquitaine, så produserer kanskje du den neste eksklusive nyheten til AVO EKSPORT. I så fall bør du ta kontakt med oss.

AVO EXPORT

Opprinnelig var AVO EXPORT en frukt- og grønnsaksforhandler, og nå er vi anerkjent som ledende eksportør av matvarer fra det franske landbruket til Nord-Europa. Vår oppgave er å etablere tillitsfulle forbindelser med produsentene og stadig lokalisere nye produkter slik at vi tilpasser oss markedsutviklingen i de nordeuropeiske landene.

INTEGRITET

KVALITET

INNOVASJON

Våre verdier Verdsette franske produsenters ferdigheter.
Bruke franske evner for å etterkomme forespørselen fra skandinaviske forbrukere.

Tilbakemeldinger fra kunder

Hva våre produsenter og distributører mener om oss !